LATVIJAS UN POLIJAS VALSTS SVĒTKUS ATZĪMĒJOT

11. novembrī, atzīmējot Lāčplēša dienu un Polijas Neatkarības dienu, Rīgas I.Kozakēvičas Poļu vidusskolas skolēni tradicionāli dziedāja abu valstu himnas. Skolas direktora vadībā, skolas aulā Latvijas un Polijas himnas svinīgi izpildīja 3.a klase.

13. novembrī mūsu skolā norisinājās kopējais svinīgais pasākums – AKADEMIA – par godu Lāčplēša dienai, Polijas Neatkarības dienai un Latvijas Republikas Proklamēšanas dienai.
Sakarā ar epidemioloģiskiem ierobežojumiem, skolas vadība pieņēma lēmumu šo pasākumu organizēt attālināti. Akadēmijas dalībnieki uzrunāja plašo skolēnu, skolotāju un vecāku auditoriju TEAMS vietnē: uz vēsturisko attēlu fona skanēja stāstījumi un dzejoļi latviešu un poļu valodā, strēlnieku dziesmas, tika rādīti filmas “Rīgas Sargi” fragmenti.
Paldies jauniešiem, kuri vadīja šo svinīgo ceremoniju: Patrīcijai Lodziņai un Marekam Kondratjukam, Beātei Sjucillo, Danielai Radeckai, Saimonam Oseļskim, Maksimam Ivanovam, Artēmijam Čerņavskim, Ričardam Susvillo un Oskaram Grāvam, kā arī Ralfam Deniškānam un bezbailīgai Martai Mackēvičai!
Paldies arī visiem skolotājiem, kas palīdzēja Akadēmijai tapt!