VELO kursi!

Bērniem no 10 gadu vecuma VELO kursi! 

 

Vēlamies palīdzēt skolēniem iepazīties un saprast Ceļu satiksmes noteikumus, ievērojot visus drošības pasākumus, tādējādi veicinot viņu drošību un skaisti pavadītu laiku. Jau tagad mūsu pieredze rāda, ka mūsu rūpes par jauniešiem attaisnojas, tāpēc sadarbojamies ar dažādām skolām, lai realizētu Autoskolas “Credo Autoprieks” projekta mērķi – palīdzēt skolēnam justies piederīgam ikdienas procesos un iemācītos visu nepieciešamo piedaloties Ceļu satiksmē.

Ko mēs piedāvājam jauniešiem?

– Bērniem no 10 gadu vecuma VELO kursus. (ONLINE nodarbībās reklamējam, iemācam, parādam un skolēni iegūst Velo tiesības, veiksmīgi piedaloties Ceļu satiksmē). Savukārt, skolai tā būtu kā papildus jauniešu droša pārvietošanās, ka satiksmes dalībniekam. 

Kā tas notiek? 

– Nodarbība notiek ONLINE, pasniedzējs izstāsta jaunietim visu nepieciešamo par Ceļu satiksmes drošības noteikumiem. 

– Apmācības notiek 2 dienas, 2 nodarbības, katra nod. 90 min

– Apmācību īpašā cena – 13.00 eiro 

Kas būs nepieciešams?

– Nepieciešams stabils internets

– Dators, telefons vai planšete

Kad būs apmācības? 

  • 13.04. un 15.04. būs krievu grupa no 15:00 – 16:35

  • 19.04. un 21.04. būs latviešu grupa no 16:00 – 17:30 

Autoskola “Credo Autoprieks” – Latvijā lielākā mācību iestāde savā nozarē un gandrīz vienīgā autoskola, kas piedāvā visas kategorijas. Piedāvājam augsti kvalificētus un novērtētus pedagogus, instruktorus, kuri ir kompetenti savas jomas speciālisti. Credo autoskola sagatavo lielisku tehnisko un teorētisko bāzi Velo cienītājiem, tādējādi veicinot ceļu satiksmes drošību. Autoskola “Credo Autoprieks” skolas absolventi ir pārliecināti par savām iemaņām, labu tehnisko un teorētisko bāzi, kā arī uzticamību autoskolas pedagogiem un instruktoriem. 

Autoskola “Credo Autoprieks” galvenās vērtības: pieejamība, individuāla pieeja, augsti kvalitātes standarti, sociālā atbildība.

Ar Autoskolas pārstāvi iespējams tikties(ONLINE) un sazināties darba dienās: no plkst. 10:00 līdz 17:00. Par tikšanās laiku varam vienoties.