Światowy dzień wody / Pasaules ūdens diena

Rīgas Itas Kozakēvičas Poļu vidusskolas pirmsskolas grupu bērni tradicionāli martā atzīmē Ūdens un Baltijas jūras dienu. Arī šogad trīs nedēļu laikā bērni kopā ar skolotājām aktīvi darbojās tēmā “Ūdens”, klausījās ūdens skaņās un minēja skaņu mīklas, pētīja ūdens stāvokļus, eksperimentēja ar ūdens īpašībām, kā arī uzzināja daudz interesantu faktu, par to, kas dzīvo ūdenī un cik tas svarīgs dzīvībai uz Zemes, kā arī daudz ko citu.
Tēmas noslēgumā vecāki un viesi varēja vērot, kā pirmsskolnieki skolas lielajā aktu zālē piedalījās aktivitātēs, kur izmantoja savas zināšanas, lai veiktu dažādus uzdevumus, kas saistīti ar mēneša tēmu. Uzdevumi mijās ar mūziku, dziesmām un eksperimentiem. Visi pirmsskolnieki tagad zin, ka ūdens ir būtisks dzīvības avots un ir jārūpējas, lai tā pietiktu visiem, tāpēc lieki netērēsim ŪDENI!


Każdego roku w marcu nasze grupy przedszkolne tradycyjnie obchodzą Dzień Wody i Morza Bałtyckiego, tegoroczne obchody poparte przez PAH przypomniały dzieciom, że woda jest niezbędnym źródłem życia i musimy dbać o to, aby było jej wystarczająco dużo dla wszystkich, więc nie marnujmy niepotrzebnie WODY!
Przedszkolaki, rodzice i goście wzięli udział w zabawie, podczas której wykorzystali swoją wiedzę do wykonywania różnych zadań, przeplatanych muzyką, piosenkami i eksperymentami.